Tommy Tibajia, beter bekend onder zijn pilotennaam “Ummagawd” heeft in een video op zijn eigen YouTube-kanaal officiëel zijn vertrek aangekondigd uit het Rotor Riot team.

Ummagawd

Tommy Tibaija is een Rotor Riot teamlid van het eerste uur. Samen met Chad Kapper, Chad Nowak (FinalGlideAus), Carlos Puertolas (Charpu), Jonathan Davis (Skitzo) en Steele Davis (Mr Steele) hebben zij de basis van Rotor Riot gelegd. Rotor Riot kreeg bekendheid als contentkanaal en team door het uitvoeren van gewaagde stunts in combinatie met actuele thema’s binnen de dronescene. Tommy Tibaijia was vaak de presentator bij dergelijke video’s en hiermee ook één van de boegbeelden van het Rotor Riot team.

Eigen merk

Tommy Tibajia neemt de stap om het Rotor Riot team te verlaten zodat hij zijn eigen merk “Ummagawd” verder uit kan breiden. Opvallend is dat Steele Davis eerder deze stap ook al nam met zijn merk ETHiX LTD en dit in zijn geval geen windeieren heeft gelegd. Enkele bekende producten uit het Ummagawd-assortiment zijn het Remix quadcopterframe en de “Ummagrip” antislip LiPo-pad.

Rotor Riot

Rotor Riot is een succesvol contentproductiebedrijf wat hiernaast sinds 2018 ook een eigen lijn producten uitbrengt onder het merk “Rotor Riot”. Sinds maart 2019 is Rotor Riot een samenwerkingsverband met de webshop RaceDayQuads.com aangegaan om de verkoop van Rotor Riot producten zoveel mogelijk te stimuleren. Rotor Riot ontwikkelt in samenwerking met haar teampiloten voornamelijk quadcopterframes en motoren. Ook organiseert Rotor Riot evenementen zoals Rotor Riot Rampage en het terugkerende Kwad Camp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here