Sinds kort is de tiny whoop trend helemaal los gebarsten. Tiny whoops zijn kleine brushed FPV quad-coptertjes die je indoor kan vliegen. Voor ons, Nederlandse FPV racers, een echte uitkomst als het weer eens vreselijk weer is en er buiten niet gevlogen kan worden.

Een maand geleden begon Team TINY WHOOP met een YouTube Channel helemaal gericht op Micro FPV quads! Er staan al een heel aantal komische videos op waarin te zien  is hoe ze met hun micro FPV quads allerlei indoor plekken verkennen waarvan je nooit zou denken dat je er FPV zou kunnen vliegen.

Blade Inductrix

blade-inductrix-bnf

Ze gebruiken hiervoor een omgebouwde Blade Inductrix. Deze Ready to fly / BNF indoor quad-copter bestaat al een tijdje maar is nu ontdekt als het perfecte indoor FPV race monstertje. Omdat dit model van de Blade stal afkomstig is kun je hem ook binden met je spektrum zender of met de Orange spektrum module van hobbyking in bijv. je Taranis zender. (Let op! dat je de laatste V1.2 versie hebt anders kun je de Inductrix helaas niet binden)

Mirco FPV Set

Voor het live FPV beeld raden we je het volgende setje aan:

89777(2)

Deze kunt je direct aansluiten op je flight lipo zonder dat je last hebt van storing er zit namelijk ook al een filter in.

FPV Mods

Om de inductrix FPV klaar te maken zodat hij lekker vliegt en genoeg power heeft om de FPV set mee te dragen adviseren we je sterker motortjes te gebruiken, en wel de cl-0615-14 (fast) brushed motors
van micro-motor-warehouse.com (hebben ook euro warehouse).brushed-motors

Ook is het aan te raden om een grotere beter batterij te gebruiken zoals de 205mAh 1s 25c lipo van mylipo.de batteries welke ook verscheept worden uit Europa, dit scheelt weer extra kosten bij de Duane. Hiermee haal je met gemak 3 minuten vliegtijd.

All-in zal het FPV quadje dan maar 25 gram wegen en door de ductedfans beschadig je geen spullen/mensen/huisdieren als je er per ongeluk tegenaan vliegt, wij zijn fan!

Nog makkelijker

Je kunt nu ook een mooie ready to fly set van een kant en klare tiny whoop via deze link!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here