Thomas de Koster en Sander Coppens hebben de Drone Awards 2019 gewonnen. Thomas de Koster maakte een video van kitesurfers aan het strand van Vrouwenpolder en Sander Coppens maakte een dronevideo van zijn reis naar IJsland.

Drone Awards

De Drone Awards werden dit jaar voor de zesde keer op rij georganiseerd door DRONES.nl. Dit jaar werden de categorieën onderverdeeld in ‘Nationaal’ en ‘Internationaal’. Op 1 november werden de nominaties bekend gemaakt waarna bezoekers via DroneAwards.nl hun stem konden uitbrengen.

Winnaar Nationaal: Thomas de Koster – Kitesurf Heaven

De winnaar in de categorie ‘Nationaal’ is de video van Thomas de Koster. Hij vloog met zijn zelfgebouwde quadcopter tussen de kitesurfers aan het strand bij Vrouwenpolder. Thomas, ook bekend als Thomas FPV, volgde onder andere de bekende kitesurfer Jan-Willem Dekker. Bekijk hier de video van Thomas:

Winnaar Internationaal: Sander Coppens – IJsland

Sander Coppens is de winnaar in de categorie ‘Internationaal’. Hij maakte met zijn DJI Inspire 2 drone opnames tijdens zijn reis door IJsland. Hij wist van in totaal aan 1100 gigabyte videomateriaal deze video te maken. Bekijk hier de video van Sander:

Nominaties

Ben jij ook een quadcopterpiloot en maak jij toffe video’s? Zorg er dan voor dat jouw video’s op zoveel mogelijk plekken gezien worden en dien ze in bij Drones.nl en wie weet wordt ook jouw video volgend jaar genomineerd voor een Drone Award.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here