Op het eerste gezicht lijkt het niet als een perfecte match: Een 75 -jarige NFL Dolfins Team eigenaar & vastgoedontwikkelaar die in een team van 30 mensen op zoek gaan naar risicokapitaal voor een startup genaamd de Drone Racing League.

drlNiks is minder waar Ross weet als geen ander hoe je een sport groot maakt en hoe je er veel geld mee kan verdienen. Sterker nog de eerste miljoen dollar dat geïnvesteerd werd door RSE Ventures is al binnen. Is dit goed voor onze sport? Wij denken van wel en dat dit zonder dergelijke investeerders niet mogelijk is om Drone racing proffesioneel van de grond te krijgen.

Toeschouwers
De Drone Racing League denkt dat drone racen zeer groot gaat worden. Toeschouwers kunnen namelijk thuis vanaf de bank meekijken. Dit kunnen zij doen op hun smartphone, computer en in de toekomst zelfs via een virtual reality bril.

Drone Races
In 2016 organiseert de Drone Racing League zes drone-races in de Verenigde Staten. Ook in Nederland wordt FPV-racing steeds populairder. FormulaFPV wil dan ook een Open Nederlands Kampioenschap FPV racing organiseren in april 2016

Wij kunnen in elk geval niet wachten op de eerste wedstrijden van de Drone Racing League en de FormulaFPV. En zoals je in het bovenstaande filmpje kunt zien belooft het een spektakel te worden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here