De Racewhoop is een hybride tussen de snelle racer en de gestroomlijnde Cinewhoop. Het zijn toestellen die meestal zelf gebouwd worden. Het idee is een goede mix tussen razendsnel vliegen en vette beelden. De kleine Racewhoop25 is een nieuwe toevoeging in deze categorie en heeft heel wat in zijn mars.

HGLRC Racewhoop25

De Racewhoop25 is, zoals de naam al doet vermoeden, uitgerust met 2,5 inch propellers. De kleine drone bestaat uit een minimalistische carbon structuur en 4 stevige propeller beschermers om brokken te voorkomen. De FPV camera is geplaatst in een TPU stuk dat hem beschermt tegen impact. Dit onderdeel biedt ook een GoPro-bevestiging om een sportcamera zoals GoPro Naked, SMO 4K of Insta360 GO 2 toe te voegen.

Specs

De motoren zijn 2004 borstelloze 3000KV voor de 4S versie en 1800KV voor de 6S versie. De propellers zijn 6-bladige HQProp T63, wat het geluidsniveau zou moeten verminderen. De vluchtcontroller is een Zeus35 AIO geflasht met Betaflight, inclusief een 4 in 1 ESC die batterijen tot 6S ondersteunt. HGLRC levert een adapter om compatibiliteit met microUSB en USB-C connectoren te verzekeren. Het toestel wordt in 2 versies op de markt gebracht.

DJI compatible digitaal

De Racewhoop25 wordt aangeboden in een digitale versie met een Polar camera en een Caddx Air Unit Lite (Vista) box, voor compatibiliteit met het DJI Digital FPV System. Het kan direct worden gebruikt met de DJI radio afstandsbediening, maar HGLRC biedt de optionele integratie van een XM +, R-XSR of R9MM ontvanger van FrSky, of A8S V2 van Flysky. Het is verkrijgbaar vanaf € 363 rechtstreeks op de HGLRC website .

5.8 GHz analoog compatibel

De Racewhoop25 is ook verkrijgbaar in een analoge versie met een Caddx Ratel 2 camera en een Zeus Nano zender die kan zenden op 40 kanalen tussen 25 mW en 350 mW om verder te gaan. HGLRC biedt het toestel aan zonder een radio-ontvanger, of optioneel met de integratie van een selectie van radio-ontvangers: Crossfire Nano RX van TBS, XM +, R-XSR of R9MM van FrSky, of A8S V2 van Flysky. Deze versie is verkrijgbaar vanaf 245 € direct op de HGLRC website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here