SkyRC introduceert nieuwe acculaders speciaal ontworpen voor het opladen van LiPo accu’s.

Droneracers

Met de komst van de B6 Nano en Multi-charger e4Q laat SkyRC zien dat zij inzetten op droneracers.

SkyRC B6 Nano

B6 Nano

De B6 Nano is een compacte veldlader die gebruikt kan worden als interface voor het opladen van LiPo accu’s met behulp van een externe voedingsbron (bijvoorbeeld een grote LiPo accu met hoge capaciteit). De B6 Nano is geschikt voor het opladen van LiPo accu’s van 1 tot 6 cellen.

SkyRC e4Q Multi-charger

e4Q Multi-charger

De e4Q Multi-charger is een lader speciaal ontworpen voor het opladen van 4 LiPo accu’s. De compacte multi-lader kan tot vier LiPo accu’s tegelijk opladen en dankzij het compacte formaat neem je de e4Q overal mee naar toe. De e4Q Multi-charger is geschikt voor het opladen van LiPo accu’s van 2 tot 4 cellen.

XT60 connectoren

Beide acculaders zijn uitgerust met XT60 connectoren en niet de bekende bananenplugs waardoor droneracers hun LiPo accu’s direct aan de nieuwe laders kunnen aansluiten. Geen gedoe met aansluitkabels, je sluit je LiPo accu’s dus direct aan via één van de ingebouwde XT60-poorten.

Aansluiten d.m.v. XT60 connectoren.

Easy interface

Waar de B6 Nano slechts 3 bedieningsknoppen hanteert, beschikt de e4Q over een nog eenvoudigere interface met slechts 1 bedieningsknop per oplaadpoort. Een kind kan de was doen (lees: een LiPo accu opladen)!

Prijs

Deze nieuwe SkyRC acculaders liggen inmiddels in de winkel. De SkyRC B6 Nano is verkrijgbaar voor 59,95 euro en de SkyRC e4Q multi-charger is te koop voor 79,95 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here