In deze review bespreken we de FPV Race Simulator Liftoff.

LIFTOFF REVIEW

FPV Racen is, zeker in het begin, moeilijk en kan veel geld kosten door de vele crashes die je in het begin maakt. Daarom adviseren we je als beginner altijd eerst een tijdje te oefenen in een RC Simulator. En het mooie is dat er nu een Simulator uit is gekomen die zich speciaal richt op FPV Drone racen!

Drone racing voor iedereen

Liftoff moet een gateway worden voor de quadcopter racing scene, een platform voor piloten die een real-life ervaring mogen verwachten en voor gamers die nog onbekend zijn met de drone racing sport. Piloten kunnen nieuwe omgevingen ontdekken en tegen elkaar racen, terwijl nieuwkomers rustig kunnen oefenen voor ze het racen in de echte wereld gaan ondernemen.liftoff-racetracks

Multiplayer & Race feature
Liftoff is nu nog in beta versie, wat niet wil zeggen dat je een beta ervaring krijgt, het spel werkt nu al erg goed! Binnenkort zal er een multiplayer onderdeel worden toegevoegd waarin je met je race vrienden kan gaan strijden wie het snelst is! Nu al is het mogelijk om je tijden vast te leggen in de Race sectie van de Sim.

Custom race tracks
Je kunt in het spel je eigen race of freestyle tracks ontwerpen, dit werkt echt goed en je kunt deze tracks ook delen met de Liftoff community! Het Liftoff team voegt regelmatig nieuwe omgevingen toe. Op dit moment zijn ze bezig met een stadion!

Het Liftoff team voegt regelmatig nieuwe omgevingen toe. Op dit moment zijn ze bezig met een stadion!
Real-world feeling
Liftoff heeft erg haar best gedaan op de real-life reacties en feeling van de quads in de sim, wij vinden dit al aardig in de buurt komen van de echte wereld maar er is nog ruimte voor verbetering, vooral het zweef gevoel is soms iets te sterk. Maar het spel is nog in ontwikkeling en de makers werken samen met de beste drone racing piloten zoals Nederlandse Drone piloot: Metall Danny.
Liftoff-metal-danny
Metall Danny trots op zijn logo dat in de game te zien is bij zijn copter welke je ook in de game kan kiezen!

VR
De ontwikkelaars willen ervoor gaan zorgen dat je in de toekomst ook met een VR bril kan gaan vliegen voor een real-world ervaring, wij kunnen niet wachten om dat te zien!

Gamepad of RC Zender
Je hebt een Gamepad of een RC zender met een USB dongel nodig om Liftoff te kunnen spelen. Een voorbeeld van een goedkope USB dongel is:  USB Simulator Dongel van Banggood hiermee kan je dan met je eigen RC zender vliegen.

We horen ook graag van jullie wat jullie van de simulator vinden.

REVIEW VIDEO
De jongens van BMSW hebben ook een mooie video review gemaakt

 Meer info over Liftoff vind je via: www.liftoff-game.com store.steampowered.com

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here