Onze vrienden van Surveilzone.com zijn zo vrij geweest om een aantal van hun nieuwe producten to te sturen, zodat wij deze kunnen testen. Het gaat om de volgende producten:

droneracers_review (13 of 34)

Foxeer XAT600M FPV Cam

De welbekende HS1177 cams maken gebruik van CCD chips in plaats van CMOS, dit geeft een veel beter contrast en videokwaliteit dan we met een CMOS chip gewend zijn! Deze cams zijn speciaal gemaakt voor FPV met zeer eenvoudige bedrading, laag gewicht en kleine afmetingen.

Met de SONY 1/3 ” Super HAD CCD, Nextchip 2040 DSP bied de 600TVL hoge resolutie en lage latency. Een goede CCD betekent een snellere sluitertijd, waardoor je minder last van jello effect hebt. De brede ingangsspanning van 5v ~ 22V is ook erg fijn! Het formaat van de cam is het 26x26mm mini-formaat welke vaak aangehouden wordt als standaard maat op de meeste race-drones, de cam komt ook met een verstelbare mount waarmee je de camerahoek makkelijk kunt kantelen.

Meer info en bestellen kan via: Foxeer XAT600M FPV Cam

Foxeer XAT650M FPV Cam

Dit is het kleine broertje van de XAT600M en heeft geen omhulsel is dus lichter en kleiner en kan op de meeste 180mm frames gebruikt worden deze cam is qua specs hetzelfde als de XAT600M.

Meer info en bestellen kan via: Foxeer XAT650M FPV Cam

Foxeer FPV Cam setup

Foxeer TM600 FPV videozender met Race Band

Deze video zender heeft het allemaal zelfs de raceband frequenties ontbreken niet. Ook heeft deze zender audio, je kan er tot 4s lipo direct op aansluiten en heeft een gefilterde 5v camera uitgang, hierdoor heb je eigenlijk geen PDB met 5v en 12v en filters meer nodig wat de bouw van je race quad eenvoudig en licht houdt! Verder kan je makkelijk switchen van frequentie met een druk knop en zie je precies op welk kanaal je zit d.m.v. een led schermje. De zender is misschien wel wat groot en zwaar voor de kleinere 180mm en minder frames.

Meer info en bestellen kan via:  Foxeer TM600 FPV Mini 5.8G 40CH 600mW Race Band video zender

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here