Droneracers Ralph Hogenbirk en Rene Sebastian zijn gevraagd een teaser op te nemen voor het festival Paaspop dat komend weekend plaats vindt in het Brabantse Schijndel. Dit deden zij in geheel eigen stijl met behulp van een Cinewhoop drone en een freestyle quadcopter.

Paaspop

In het paasweekend van 19 t/m 21 april 2019, staat in Schijndel Paaspop op de agenda. Dit grote festival is jaarlijks het eerste grote festival van het jaar en de bezoekers kunnen dit weekend rekenen op veel zonneschijn.

Kijkje achter de schermen

Om de bezoekers een kijkje te geven achter de schermen tijdens de opbouw van het festival, maakt Rene Sebastian (Rene.io) elk jaar een teaser. Ook is hij verantwoordelijk voor de aftermovies van het festival. Dit jaar nodigde hij zijn vliegmaatje Ralph Hogenbirk (ShaggyFPV) uit om de opnames vanuit de lucht te maken.

Drones

Voor de opnames werden twee drones gebruikt. Een kleine Cinewhoop drone en een quadcopter van normaal formaat. Deze werden uitgerust met een GoPro actiecamera die in staat is om in 4K op te nemen.

Unieke shots

De opnames geven een uniek kijkje achter de schermen van het festival op een spectaculaire manier. Iets dat met andere camera’s tot nu toe bijna onmogelijk was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here