Voor het vierde jaar op rij reikt Drones.nl de DroneAwards uit. In november worden de genomineerden bekend gemaakt in de categorie ‘Luchtfotografie’ en ‘Racing’. De inschrijvingen zijn vanaf vandaag geopend.

Dronevideo

Heb jij het afgelopen jaar een mooie luchtfotografie of vette droneracing video opgenomen? Stuur de video dan snel in via DroneAwards.nl om in aanmerking te komen voor een nominatie en kans te maken op deze prestigieuze award!

Drone Awards

Tijdens de jaarlijkse Drone Awards strijden verschillende Nederlandse dronepiloten om de prestigieuze trofee in de categorie Luchtfotografie en Racing. De gehele maand november kunnen bezoekers stemmen op een selectie van de leukste, meest spraakmakende, mooiste, grappigste of meest unieke drone video van het jaar in de categorie ‘Luchtfotografie’ en ‘Racing’.

Vorige winnaars

Ook voegen de winnaars van de Drone Awards 2017 zich toe zich toe aan het ‘elite-rijtje’ van vorige winnaars. In 2014 won Jelte Keur met zijn adembenemende dronevideo van de Domtoren in de mist. In 2015 won Rene van Manen de prijs met zijn grappige dronevideo van een aap die zijn drone uit de lucht sloeg. In 2016 won Coen Swijnenberg met zijn video van Sri Lanka in de categorie ‘Luchtfotografie’ en wist Tim van Vliet met zijn racing-video boven de tulpenvelden in Lisse de award in de categorie ‘Racing’ te bemachtigen.

Doe mee!

Wil jij kans maken op een nominatie voor de Drone Awards 2017? Dien dan nu jouw drone video of FPV racing video in via DroneAwards.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here