Dit weekend Van 20 t/m 22 oktober vinden op Hawaï de 2016 World Drone Racing Championships plaats en zullen de beste FPV piloten uit 37 landen het tegen elkaar opnemen! 4 Nederlandse piloten hebben zich geplaatst voor de kampioenschappen waarvan er 2 naar Hawaii afgereisd zijn, namelijk Dino Joghi en Martijn de Kemp. Voor de niet-geplaatste piloten was er deze week nog één kans om zich alsnog te plaatsen tijdens de Aloha Cup.

Uitslag Aloha Cub

results-hawaii

De wedstrijden

Na het grote succes van de in 2015 gehouden Fat Shark US National Drone Racing Championships op de California State Fair is de Drone Sports Association terug met een nog grotere wedstrijd. De wedstrijden worden gehouden op Hawaii in de beroemde Kualoa Ranch waar opnames zijn gemaakt voor de bekende films Jurassic Park en Godzilla.

kualoa-ranch
Kualoa Ranch

De track

In eerste instantie leek de track erg op een saaie Nascar track zonder veel uitdagingen en alleen maar bochten naar links, veel piloten klaagde hierover en gister werd besloten de track toch een stuk spectaculairder te maken, wij vinden de track nog steed lang en saai aanvoelen:

Originele track
Originele track
Uiteindelijke track
Uiteindelijke track

Video van de track

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here