De Vlaamse TV zender Eleven Sports heeft een akkoord bereikt met de Drone Champions League en gaat de resterende 5 evenementen van dit DCL seizoen LIVE uitzenden.

Drone Champions League kampioenschap

De Drone Champions League is een van de grootste drone competities ter wereld. De drone races worden op unieke en vooral fotogenieke locaties gehouden en alleen de beste dronepiloten ter wereld mogen mee doen.

TV zender Eleven Sports

Zender Eleven Sports ziet dat Drone Racing wereldwijd in de lift zit. Zij zijn dan ook erg verheugd dat zij een grote groep fans kunnen bereiken met live actie uit deze spannende drone competitie. Ook Herbert Weirather, CEO van de Drone Champions League is blij met de samenwerking. Hij kijkt uit naar de wedstrijd in Brussel en hoopt dat er veel Belgische fans en sporters naar de wedstrijd komen kijken.

TV Programma

Op 2 en 3 september vindt de eerst volgende race van de Drone Champions League plaats. Dan strijden de racers in Liechtenstein voor de eerste punten in het klassement. Het weekend van 23 en 24 september reist de Drone Champions League af naar de Belgische hoofdstad Brussel.

Nederlandse drone racers

Aan de Drone Champions League doen ook de Nederlandse dronepiloten Dino Joghi en Martijn de Kemp mee. Zij pakte vorig seizoen de vierde en de vijfde plek in het algemeen klassement. Dit jaar hopen zij hun prestatie van vorig jaar te overtreffen en nog hoger op de ranglijst te eindigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here