Nadat NURK een paar maanden geleden voor het eerst met een bioscoopcamera op een FPV-drone vloog, wilde YouTuber Potato Jet dat NURK zijn eigen RED camera zou testen op een racededrone. Dat leverde een gave video op.

RED-cinemacamera

Het eerste deel van de video bespreekt de soorten FPV-drones en legt uit wat mensen doen om de camera’s hierop zo klein mogelijk te maken en met zo min mogelijk verlies in beeldkwaliteit. . NURK tilt dit naar een hoger niveau door de RED-cinemacamera van Potato Jet aan een racedrone te koppelen.

Drone-setup

In de video krijgen we ook een kijkje in de kofferbak van NURK zijn auto. Die is gevuld met kleinere FPV-drones en batterijen om zo lang mogelijk in de lucht te blijven . NURK neemt ons ook mee door een van zijn meest gebruikte drone-setups, die je zelf kunt bouwen! Bekijk de volledige video hieronder om het resultaat in actie te zien.

Nurk

Paul Nurkalla aka NURK is één van de beste droneracers ter wereld. Hij is waarschijnlijk het best bekend vanwege zijn overwinning tijdens het Allianz Drone Racing League Championship 2018, waar hij erin slaagde de concurrentie te overtreffen en zich te kronen tot kampioen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here