Droneracen en muziek: waarom worden die twee eigenlijk niet vaker gecombineerd? Dat dacht ook de elektronische band Gunship. Recent brachten zij een hele vette muziekvideo uit waarin droneracen én nostalgische actiefiguurtjes centraal staan.

Videoclip

In de videoclip van het nieuwste nummer The Drone Racers passeren diverse nostalgische actiefiguurtjes de revu. Van He-Man voor de jaren 80 kids tot Goku uit Dragon Ball Z: aan nostalgie geen gebrek. De video is zo gefilmd dat het lijkt alsof deze legendarische personages elkaar te lijf gaan in een spectaculaire dronerace, door als het ware in de drone-cockpit te stappen. Bekijk de video hieronder.

Drone Racing League

Het is niet de eerste keer dat Gunship iets doet met racen en drones. Eerder al kwam men met een officiële muziekvideo voor de Drone Racing League (DRL).

Gunship

Gunship is een Britse synthwave-band, opgericht in 2014 door Dan Haigh en Alex Westaway en later vergezeld door drummer Alex Gingell. De groep heeft een voorliefde voor technische snufjes met een nostalgisch tintje, wat de combinatie van drones en actiefiguurtjes in de videoclip verklaard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here