De DJI FPV drone komt er aan. Recent verschenen er allerlei leaks en is de drone zelfs gespot in een winkelschap. 2 maart zou de release mogelijk al zijn. Ook de eerste prijsindicaties zijn online verschenen.

Prijzen

We houden jullie niet langer in spanning: de prijzen van de DJI FPV-drone zijn verschenen op Amazon, via een oplettende beheerder van de DJI FPV Facebook-groep. Wie alleen de drone en de controller wil hebben zal 730 euro kwijt zijn. Het hele pakket inclusief goggles en extra batterijen – de DJI FPV Fly More Combo – gaat 1.650 euro kosten.

Winkelschap

Recent postte de bekende leaker OsitaLV op Twitter de onderstaande foto. Op de foto is duidelijk een schap met verpakkingen te zien van DJI’s nieuwste drone. Waar de foto is genomen, is niet bekend. Maar het betekent waarschijnlijk dat massaproductie al begonnen is.

DJI FPV Drone

De DJI FPV Drone is een nieuwe drone die door DJI speciaal is ontworpen voor FPV-vluchten. Er is geen display op de afstandsbediening hiervoor, zelfs niet in de vorm van een smartphone. DJI zal daarmee een nieuwe markt betreden, die momenteel voornamelijk aan hobbyisten is voorbehouden.

Unboxing

Eerder verscheen er al een unboxing video van de drone online. De video laat weinig aan de verbeelding over en laat veel details zien.
We zien twee camera’s aan de voorkant, twee infrarood-sensoren en een led lampje. Ook zaken als controller, tri-blade propellers en de FPV-bril komen aan bod.

Release

Recent werd een loting gehouden gesponsord door DJI zelf. Daar werd een “mysterieus DJI product” aangeboden als de hoofdprijs. De trekking voor het weggevertje is gepland op 10 maart. De meest recente listings op sites als Amazon hebben de release op 2 maart staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here