Vandaag werd in Luxemburg een dronerace georganiseerd waar Nederland niet onopgemerkt bleef.

Luxemburg

Op zondag 30 juni 2019 vond in Luxemburg de zogenaamde “Stage 2” van Luxembourgish Drone Championship 2019 plaats. De wedstrijd werd georganiseerd door FPV Nation en vond plaats op het terrein van Aéro-Club Dudelange in Dudelange, Luxemburg.

Racetrack van Luxembourgish Drone Championship 2019

Droneracers

De wedstrijd was open voor nationale en internationale piloten. 46 piloten uit Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Nederland waren afgereisd naar Dudelange in Luxemburg om te strijden voor de titel.

Wedstrijd

Zoals gewoonlijk startte de wedstrijd met kwalificatierondes. Op basis van de snelste tijden plaatsten de snelste droneracers zich voor de meedogenloze eliminatierondes om te strijden voor een finaleplek.

Finale

Net als vorig jaar waren drie van de vier finalisten Nederlands. Het prijzenpodium van Luxembourgish Drone Championship 2019 zag er als volgt uit:

1. Dennis Mennema (DroneDFPV) [NL]
2. Mitchell Hoek (FPV Biggie M) [NL]
3. Quentin Cayet (skAt) [FR]
4. Manolito Snell (Mano FPV) [NL]

4. Manolito Snell (Mano FPV) | 2. Mitchell Hoek (FPV Biggie M) | 1. Dennis Mennema (DroneDFPV) | 3. Quentin Cayet (skAt)

Geslaagd

Net als vorig jaar was de wedstrijd weer uitstekend georganiseerd. Een prachtige racetrack, vaste juryleden en de hartelijke gastvrijheid vormden de ingrediënten voor een zeer geslaagde dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here