Er zijn foto’s gelekt van een GoPro camera welke mogelijk de allernieuwste GoPro Hero 9 Black kan zijn.

Front display

In vergelijking met voorgaande modellen is de nieuwe GoPro camera uitgerust met een kleurenscherm aan de voorkant. Waar bij eerdere versies enkel een data-only display aan de voorkant zat heeft het nieuwste model naar alle waarschijnlijkheid een kleurenscherm. Door deze nieuwe feature is de camera nog meer geschikt voor vloggers die opnames in de zogenaamde vlogger-modus direct kunnen volgen.

5K

De nieuwe Hero camera ondersteunt naar verluidt 5K-video, hoewel specifieke details zoals de framesnelheid nog niet bekend zijn. Ook zal de camera waarschijnlijke beschikken over uitklapbare montagearmen aan de onderkant voor bevestiging aan steunen zonder extra behuizing.

Hoeveel?

Het is onbekend wat de nieuwste GoPro camera zal gaan kosten, maar de kans is groot dat dit in dezelfde prijsrange zal zijn als eerdere modellen. Wij denken dan ook dat de introductieprijs ergens zal liggen tussen de 400 en 500 euro.

Wanneer?

Wanneer de camera officieel wordt aangekondigd en wanneer deze verkrijgbaar zal zijn is nog onduidelijk. Voorgaande modellen werden vaak aan het einde van de zomer of begin van de herfst gelanceerd zodat ze net op tijd in de winkel lagen voor het december-inkoop-seizoen. Naar alle waarschijnlijkheid zal de GoPro Hero 9 dus eind september of begin oktober worden gepresenteerd.

Bron: WinFuture

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here