Fat Shark heeft aangekondigd te gaan fuseren met Red Cat Holdings, het bedrijf dat eveneens het Rotor Riot merk in handen heeft.

Overname

Fat Shark brengt het nieuws naar buiten dat ze vanaf heden samen gaan werken met Red Cat Holdings, terwijl het Amerikaanse bedrijf in persbericht stelt dat ze Fat Shark Holdings hebben aangekocht.

Drew Camden (Le Drib) op bezoek bij Red Cat Holdings

Fat Shark

Fat Shark is een toonaangevende producent van FPV brillen en het merk behoort zeker tot de pioniers op het gebied van FPV. Het bedrijf is opgericht in 2007 en claimt verantwoordelijk te zijn voor 85% van de FPV brillen voor professionele FPV toepassingen. De omzet van Fat Shark bedraagt zo’n 7 miljoen dollar op jaarbasis.

Reactie Red Cat

Red Cat Holdings kocht begin dit jaar het merk Rotor Riot en vervolgt haar acquisitie pad met de aankoop van de FPV brillen-gigant:

“De overname van Fat Shark versterkt onze positie door directe toegang te bieden tot eersteklas FPV-technologie waar zowel professionele racers als droneliefhebbers de voorkeur aan geven. De combinatie biedt niet alleen een volledig geïntegreerde toeleveringsketen, maar voegt ook ontwerp- en ontwikkelingsmogelijkheden toe, evenals internationale productie en distributie. Greg French en Allan Evans brengen wereldberoemde vaardigheden en tientallen jaren ervaring naar ons team.”, zo stelt Jeff Thompson, CEO van Red Cat Holdings.

Reactie Fat Shark

“Red Cat heeft zich opgewerkt als leider in de FPV-sector van de drone-industrie en we zijn verheugd om ons aan te sluiten bij hun groeiende team van zakelijke professionals”, aldus Greg French, oprichter en CTO van Fat Shark.

Allan Evans, CEO van Fat Shark voegt toe: “We zijn verheugd om samen te werken en feedback van de Rotor Riot piloten te integreren bij het ontwikkelen en uitbreiden van onze digitale videosystemen. Rotor Riot is bijzonder goed gesitueerd om ons te helpen betere FPV-producten te bouwen, evenals uitbreiden naar bedrijfstrainingen en veldoplossingen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here