Waarom we deze post niet als eerste post op deze website hebben geschreven is ook ons een raadsel :P. Drone racing is een moeilijk sport en zeker in het begin zal je bij het leren ervan veel crashen. En helaas kost crashen vaak geld, hoe kan je dit zoveel mogelijk voorkomen? De PC Drone racing simulator game! De volgende simulators maken het mogelijk om je zender aan je pc aan te sluiten en te oefenen zonder dat elke crash geld kost, de perfecte manier om te starten met de te gekke drone race hobby!

1. Professional Drone Simulation

Een vrij nieuwe maar veelbelovende simulator is de Professional Drone Simulation. Een Simulator die geënt is op de drone racing professionals maar is ook erg aan te raden voor beginners. De tracks zijn ontworpen van echte race events en doen zeer realistisch aan!

Voorbeeld video

Deze nieuwe sim is vrij duur maar het scheelt je ook een hoop crashes en dus geld!
Prijs: £4.80 per maand of eenmalige betaling van £48.00

Meer info vind je via hun website!

2. Liftoff

We hebben eerder al een review geschreven over liftoff en zijn erg te spreken over deze sim. Binnenkort is het zelfs mogelijk om in multiplayer modus met je vrienden te drone racen! Updates volgen rap en er is veel support voor deze simulator, ook deze is dus sim een echte aanrader!

Voorbeeld video

Prijs: Eenmalige betaling van  €19,99

Meer info vind je via hun website!

3. VelociDrone

Deze sim is net op de markt en wij hebben deze drone race simulator nog niet getest. maar de features zijn veelbelovend zo zit er een time attack modus en multiplayer modus in!

Prijs: eerste 3 dagen GRATIS daarna £15.99

Meer info vind je via hun website!

4. HOTPROPS

De drone race sim Hotprops bestaat al een tijdje en was een van de eerste drone racing sims die verkrijgbaar was. Ook deze sim heeft multiplayer functie en is ook nog eens gratis, uitproberen dus!

Voorbeeld video

Prijs: GRATIS

Meer info vind je via hun website!

5. FPV Freerider Recharged

Ook drone racing sim fpv freerider bestaat al een tijdje maar heeft nu de Recharged editie uitgebracht. Deze sim heeft geen multiplayer optie en is wat simpeler van opzet maar daardoor zeker geschikt voor beginners!

Voorbeeld video

Prijs: €9,99

Meer info vind je via hun website!

USB Interface Ulitity

Voor de meeste simulators heb je een USB dongel nodig zodat je je aan je PC kunt koppelen en de simulator je zender kan vinden. Een niet al te dure goede dongel vind je hier en werkt met de meeste senders zoals: FRSky Taranis / Futaba / Spektrum.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here