Om leren op afstand een boost te geven, heeft de Drone Racing League dit jaar de DRL Academy onthuld, een innovatief STEM-programma met online leermogelijkheden voor Amerikaanse studenten die wetenschap, techniek en onbemande vliegtuigtechnologie studeren.

Programma


Het programma bestaat onder andere uit Drone Flying & Building Lessen op de DRL Simulator, een levensechte drone-racesim op Steam die nauwkeurige drone-fysica, aerodynamica en motion capture-technologie integreert. Daarnaast zijn er digitale panelsessies met drone-technici, die inzichten delen over de technologie achter de meeslepende sport van drone-racen en de toekomst van robotica.

Leerplan

“Drone-racen is de ultieme sport om STEM-programmering te vergemakkelijken en studenten te inspireren om te leren over robotica, engineering en natuurkunde. Via DRL Academy maken we gebruik van onze geavanceerde dronetechnologie om docenten en studenten een digitaal leerplan te bieden tijdens deze uitdagende tijd en daarna, ” zei DRL-CEO Nicholas Horbaczewski.

Onmiddelijke integratie

Om de DRL Academy onmiddellijk nationaal in de leerplannen van scholen te integreren, is DRL ook een partnerschap aan gegaan met de educatieve ontwikkelingsgroep Eduscape, het National Geospatial Technology Center of Excellence en West Valley College. Het partnerschap ondersteunt docenten die academische inhoud en activiteiten nodig hebben gedurende het semester.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here