Drone Champions League heeft een demo van hun nieuwe simulator uitgebracht. In de simulator kunnen quadcopterpiloten het tegen elkaar opnemen door te racen op de 30 unieke parcours die DCL te bieden heeft.

Draft Selection Event

De Drone Champions League (DCL) heeft een demo uitgebracht van hun FPV racing simulator. De 200 beste piloten wereldwijd worden uitgenodigd voor het Draft Selection Event in Cannes, Frankrijk later dit jaar. Door mee te doen aan het Draft Selection Event maak je kans om door één van de DCL Teams geselecteerd te worden om deel te nemen aan het DCL 2019 seizoen.

Tracks

In de demo van de simulator kun je vliegen over 30 spectaculaire tracks van de DCL. Je kunt hierbij gebruik maken van je toetsenbord, een gamepad of natuurlijk je eigen zender.

Besturingsmogelijkheden

De simulator is geschikt voor zowel beginnende als de meer ervaren quadcopterpiloten. Er zijn dan ook verschillende besturingsmogelijkheden.

Arcade Mode

Arcade Mode is perfect voor beginners doordat de hoogte van de drone automatisch vastgehouden wordt en de controle van de drone versimpeld wordt.

GPS Mode

In GPS Mode vlieg je hetzelfde als met een standaard camera drone zoals een DJI Mavic 2 Pro. Je hebt hierbij stabilisatie en de hoogte wordt automatisch vastgehouden.

Angle Mode

Vanaf Angle Mode begin je pas echt te vliegen als een beginnende quadcopterpiloot. Je vliegt hiermee in stabilized mode zoals we dat kennen van de race quadcopters.

Acro Mode

Vlieg als een echte pro in Acro Mode. Hierin heb je de volledige controle over de quadcopter. Alleen in Acro Mode kun je de hoogste snelheden behalen en je meten met de absolute top.

Verschillende spellen

De simulator biedt verschillende uitdagende spellen waardoor je je geen moment hoeft te vervelen deze winter.

Free Flight

Ontdek verschillende werelden en vlieg vrij rond zonder druk.

Time Attack

Test je skills op verschillende parcours van de Drone Racing League en zet een zo snel mogelijke tijd neer.

Online Multiplayer

Speel online tegen andere quadcopterpiloten en laat ze zien wie de snelste is.

DCL Draft Selection Tracks

In deze spelmodus strijdt je om een plek bij de 200 beste piloten wereldwijd en een deelname aan het Draft Selection tournooi in Cannes, Frankrijk later dit jaar.

Track Builder

Bouw je eigen track, deel deze met de community en vlieg er natuurlijk op met je virtuele quadcopter.

Downloaden

De DEMO van de Drone Racing League is vanaf nu te downloaden via Steam. De definitieve versie van het spel wordt op 2 december 2019 uitgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here