DJI opent binnenkort een drone racing arena in Korea. Er wordt niet alleen geraced ook zal de arena een veilige plek zijn waar mensen kunnen leren hoe zij moeten vliegen met drones.

1400 m2 drone arena

De arena is bijna 1400! vierkante meter groot en ligt in Yongin, Gyeonggi Province, 49 kilometer ten zuiden van Seoul. Half augustus worden de deuren geopend voor individuele en groepsboekingen. Daarnaast is de arena een plek waar de DJI’s New Pilot Experience Program workshop gehouden wordt.

DJI Arena

In de indoor arena zijn speciale veiligheidsnetten geplaatst en is het LED-verlichte circuit volledig aanpasbaar. Ook hangen er LCD TV’s waarmee toeschouwers first person view mee kijken met de drone. Daarnaast beschikt de arena ook over een speciale onderhoudskamer met meerdere oplaadstations en werkplekken waar klein onderhoud kan worden uitgevoerd.

Toegankelijk

DJI wil de drone technologie toegankelijk maken voor iedereen en ervoor zorgen dat het makkelijk te leren is. De indoor plek kan het hele jaar gebruikt worden, ook bij slecht weer.

Stapt in de Drone racing markt?

Er komen steeds meer signalen dat ook DJI zich in de drone racing markt wil mengen zo kwamen ze eerder dit jaar al uit met speciale ESC’s voor op race drones.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here