De DJI FPV-drone is de afgelopen maanden de talk of the town. Recent lekte de meest duidelijke foto tot nu toe uit. Daarop zien we we dat DJI met deze racedrone de sport vooral toegankelijk wil maken- en misschien wel groter dan ooit.

Nieuwe foto

Er is een nieuwe foto uitgelekt van DJI’s aankomende FPV drone. Daarop zien we dat de drone mogelijk beschikt over sensoren voor obstakeldetectie. Iets wat we nog niet eerder gezien hebben op een racedrone. Ook is het mechanisme zichtbaar waarmee de stand van de FPV camera geregeld kan worden.

Toegankelijkheid

Obstakelsensoren vindt je normaal alleen op dergelijke consumentenmodellen. Voor racedrones is dit een first. Voor de meeste hobbyisten zal dit niet zo boeiend of misschien zelfs heiligschennis zijn. Maar vergis je niet: door droneracen toegankelijker te maken voor nieuwkomers zou de sport als geheel nog groter kunnen worden.

Release?

Twittergebruiker OsitalV deelde de foto op haar social media-kanaal. Het is de meest gedetailleerde en scherpe foto van de DJI FPV drone tot nu toe, maat de releasedatum is nog steeds onbekend. Eerder dacht men dat DJI de drone 15 december zou aankondigen, maar sindsdien tasten we weer in het duister. Mogelijk horen we binnenkort meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here