Op vrijdag 27 september 2019 vond in The Post Office in Purmerend de eerste wedstrijd plaats van TDX’s Tiny Hawk Spec Cup. De race werd gewonnen door Manolito Snell (Mano FPV) uit Den Haag.

Total Drone Xperience

De wedstrijd werd georganiseerd door Total Drone Xperience (TDX), een organisator op het gebied van droneracing evenementen.

TinyHawk

TinyHawk (S) is een model drone van het merk EMAX. Deze drones kenmerken zich vanwege hun kleine formaat en propellerbescherming. TinyHawk drones zijn voor beginners een uitstekende manier om kennis te maken met FPV racing. Aangezien de kleine drones qua besturing overeenkomen met echte race-quads zijn de TinyHawk drones ook voor gevorderden erg leuk!

TinyHawk Spec Cup

Total Drone Xperience (TDX) organiseert dit seizoen een TinyHawk Spec Cup met zes wedstrijden met elk 16 piloten. Er wordt gevlogen met TinyHawk (S) met 1S accu op drie verschillende tracks. Bij elke wedstrijd wint de winnaar een TinyHawk Freestyle.

Winnaars

De eerste wedstrijd van de TinyHawk Spec Cup kent de volgende winnaars:

1. Manolito Snell (Mano FPV)
2. Tom Koopmanschap (Mr. Green)
3. Wim Reinders (ControllFPV)

TinyHawk Spec Cup

Dit was de eerste wedstrijd in een serie van zes als onderdeel van de TinyHawk Spec Cup. De volgende wedstrijd vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2019 in The Post Office in Purmerend.

De overige vier wedstrijden zullen plaats vinden in de herfst en winter 2019-2020. De datums en locaties daarvoor worden in de loop van het seizoen bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here