Het weekend van 23 april vormde de Papierfabriek in Nijmegen het decor van de finale van het NK Indoor Drone Race 2022. Vele Nederlandse dronerace talenten deden een gooi naar de titel. Uiteindelijk ging Jordy Peek (KeepyFPV) er met de winst vandoor.

NK Indoor Drone Race 2022

De beste Nederlandse drone racers reisden af naar Nijmegen om de strijd met elkaar aan te gaan tijdens het NK Indoor Drone Race 2022 . Verspreid over twee dagen werden de laatste twee kwalificatierondes én de finale gespeeld. Met toptalenten als Niels Meerdink (NelisFPV), Jordy Peek (KeepyFPV) en Jeffrey Putters (BrombeerFPV) barstte de strijd goed los dat weekend.

De Papierfabriek was omgebouwd tot racing track!

Papierfabriek Nijmegen

The Drone Racing Federation (TDRF) en Team MRO organiseerden het event. Piloten vlogen door de hal van de Papierfabriek in Nijmegen, een vette indoor locatie. Veteranen uit de scene, Sir_Crashalot en Toxic_FPV, bouwden speciaal voor de gelegenheid spectaculaire racetracks.

Naast de finale werden ook de laatste twee kwalificatierondes gespeeld en was er veel gezelligheid.

Winnaars

Na een spectaculaire finale kwamen de volgende drie racers als winnaars uit de strijd.

  1. Jordy Peek (KeepyFPV
  2. Niels Meerdink (NelisFPV)
  3. Andrzej Krasny (SirCrashAlot)
De uiteindelijke winnaars van links naar rechts: Niels Meerdink, Jordy Peek en Andrzej Krasny.

Racing evenementen

Droneracing op locatie zit na een ‘online only’ periode de laatste tijd gelukkig weer in de lift. Zo vond eind 2021 de spectaculaire The 1st Navy Drone Race plaats in België. Recent nog werd er door een heuse kerk geracet tijdens de HolyGrounds Church Race. Houd DroneRacers.nl in de gaten voor meer vette events!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here