ImmersionRC introduceert binnenkort haar RapidFIRE 5.8GHz Goggle Module voor Fat Shark FPV brillen. Volgens de makers zorgt deze module voor het beste 5.8Ghz signaalontvangst ooit in combinatie met een Fat Shark FPV bril.

Fat Shark FPV brillen

De ImmersionRC RapidFIRE Goggle Module is geschikt voor de meeste Fat Shark brillen uit de Attitude- en Dominator-serie. Inclusief het nieuwste Fat Shark HDO model.

Modellen

Het compartiment van de Attitude-serie en de HDO bril voorziet de RapiFIRE module van voldoende voeding. Dit is dus letterlijk plug-en-play. Voor andere brillen wordt er een aux-power PCB meegeleverd die je in het headtracking-compartiment kunt plaatsen.

OLED display

De RapidFIRE Goggle Module is voorzien van een OLED display waarop duidelijk het ingestelde kanaal en band is af te lezen.

Favorites mode

De module beschikt over een speciale ‘Favorites’ mode waarmee favoriete frequenties kunt vast zetten en eenvoudig kunt aanroepen. Perfect voor droneracing events waarmee je de vaste kanalen die de race gebruikt kunt opslaan en snel kunt terugvinden.

Prijzen

De ImmersionRC RapidFIRE Goggle Module zal begin juni verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 169 euro.

Bekijk ‘t zelf

Bekijk hier de video die MaiOnHigh maakte van haar vlucht met de ImmersionRC RapidFIRE 5.8Ghz module:

Gamechanger?

Dat deze module garant staat voor een goede ontvangst dat geloven we wel, maar zal de RapidFIRE ook de competitie omver blazen? Er zijn reeds vergelijkbare modules van merken als FatShark, Laforge en FuriousFPV. Ook komt ClearView binnenkort met een vergelijkbare receiver-module voor FPV brillen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here