Infinite Reality heeft bekend gemaakt dat het de Drone Racing League (DRL) heeft overgenomen voor $250 miljoen. Deze acquisitie verstevigt de positie van Infinite Reality als wereldleider in meeslepende technologie en ervaringen. Door deze overname stijgt de geschatte waarde van Infinite Reality naar $3,5 miljard.

DRL

De Drone Racing League staat bekend om zijn spectaculaire dronerace-shows. Deze vorm van entertainment zal Infinite Reality helpen om de gebruikerservaring te verbeteren en een breder publiek aan te trekken, met name Generatie Z en millennials. De races van DRL worden uitgezonden op grote sportnetwerken en bereiken miljoenen kijkers.

Infinite Reality

De overname past binnen de strategie van Infinite Reality om innovatieve sport- en entertainmentervaringen te bieden. Het bedrijf is van plan om DRL’s technologie en inhoud te integreren in hun bestaande platforms, waardoor ze een breder scala aan meeslepende ervaringen kunnen aanbieden.

Volgens de CEO van Infinite Reality, zal de overname helpen bij het versnellen van hun missie om de grenzen van wat mogelijk is met digitale en fysieke ervaringen te verleggen. Door DRL’s expertise op het gebied van droneraces en hun eigen technologieën te combineren, willen ze nieuwe en unieke manieren ontwikkelen om entertainment te beleven.

Met deze strategische zet wil Infinite Reality zijn leidende positie in de snelgroeiende markt van meeslepende technologieën en ervaringen versterken. De overname van DRL is een belangrijke stap in hun voortdurende inspanningen om innovatieve oplossingen te bieden die de manier waarop mensen entertainment consumeren veranderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here