Fat Shark heeft de opvolger van de populaire videobril HDO uitgebracht. De Fat Shark HDO2 heeft een aantal zeer handige upgrades gekregen die de bril nog gebruiksvriendelijker maken.

OLED Display

De Fat Shark HDO2 is voorzien van twee 1280 x 960 OLED panelen die een field of view van 46 graden geven. Het display is volledig aanpasbaar door gebruik te maken van een nieuw OSD met uitgebreide bedieningselementen.

Aanpasbaar

Naast het aanpasbaar display is het ook mogelijk de focus, de IPD en de face plate volledig naar eigen voorkeur aan te passen. Dit maakt het dat de Fat Shark HDO volledig gepersonaliseerd kan worden.

Power Button

Een langverwachte functie voor Fat Shark brillen is een simpele aan/uit schakelaar. Fat Shark heeft bij het ontwerp van deze power button er direct voor gekozen om deze multifunctioneel te maken. Zo is het met deze knop onder andere ook mogelijk om de ventilatorsnelheid in te stellen.

Digitaal

Hoewel het FPV landschap momenteel in rep en roer is over digitale transmissie systemen zoals bijvoorbeeld het DJI Digital FPV System, komt Fat Shark nu met een opvolger van hun populairste en beste (analoge) videobril. Fat Shark werkt zelf ook aan een digitaal ontvangstsysteem genaamd Byte Frost, dat als externe module ook zal werken met de Fat Shark HDO (2) videobrillen.

Verkrijgbaar

De Fat Shark HDO2 is vanaf nu te bestellen voor retailers en deze zal naar verwachting nog voor de feestdagen beschikbaar zijn. De HDO2 zal verkrijgbaar zijn voor 599 euro. Hierbij dient de gebruiker nog wel een losse receiver module aan te schaffen zoals bijvoorbeeld de ImmersionRC RapidFire.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here