Afgelopen week vond in Istanbul een nieuwe editie plaats van Tech Drone League (TDL). Nederlander Vince Irie was uitgenodigd om zijn skills te tonen aan het Turkse publiek.

Droneracing crew tijdens TDL 2018 in Istanbul, Turkije.

TDL

De afgelopen dagen stond Istanbul in teken van droneracing. Zo werden er demonstraties en een droneracing wedstrijd gehouden om het Turkse publiek te enthousiasmeren voor deze nieuwe sport.

Vince Irie (Jedeye FPV) was net als vorig jaar van de partij in Istanbul. De Turkse dronerace-organisatie maakte een video om de komst van de Nederlander te vieren:

Racetrack

Bekijk de opnames die Vince maakte van de spectaculaire racetrack tijdens TDL 2018 in Istanbul:

Vince Irie

Vince Irie, professioneel muzikant én droneracer, is bij het grote publiek ook bekend door zijn succesvolle deelname aan The Voice of Holland. Op het YouTube kanaal van Vince Irie vind je naast te gekke FPV video’s ook vermakelijke muziek. Zo schreef Vince ook een nummer over zijn FPV passie: “Spin Your Propellers“.

2017

Vorig jaar was Vince Irie (Jedeye FPV) samen met Karan Gharbharan (OhGuy FPV) uitgenodigd door DroneRacers.nl om deel te nemen aan TDL. Teamgenoot Karan Gharbharan ging er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor en schreef de 2017-editie van Turkish Drone League (TDL) op zijn naam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here