Droneracing

Van 27 tot en met 29 november 2018 vindt voor het eerst de Amsterdam Drone Week plaats. Tijdens deze speciale week komen vele grote namen van binnen en buiten de dronewereld samen, maar ook de droneracers worden niet vergeten! Dankzij Formula FPV krijgt droneracing een prominente plaats op de line-up.

Op de kaart

Tijdens deze bijzondere week met internationale allure heeft Formula FPV maar één missie: droneracing nóg meer op de kaart zetten. Hiervoor worden er tijdens het evenement verschillende raceshows uitgevoerd. Tijdens deze shows zullen nationale en internationale top piloten uit de FPV-wereld op spectaculaire wijze hun talent demonstreren. Daarvoor zijn de beste teams uit Nederland, Spanje, Duitsland én Zuid-Korea aanwezig om de strijd met elkaar aan te gaan.

Amsterdam Drone Week

Naast het racegeweld van Formula FPV zullen er diverse invloedrijke sprekers aanwezig zijn om te praten over de nieuwste innovaties op dronegebied. Daarbij zitten ook vertegenwoordigers van grote bedrijven zoals zoals Boeing, Delft Dynamics, Hikvision en het Ministerie van Defensie.

Bezoeken?

De Amsterdam Drone Week 2018 is te bezoeken van 26 t/m 30 november in de Amsterdam RAI. De dronerace shows zullen iedere dag meerdere keren te zien zijn op verschillende tijdstippen. Zelf meemaken? Registeren voor alle publieke evenementen (waaronder de raceshows) is helemaal gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here