Emax breidt haar collectie micro FPV drones uit met de komst van de Nanohawk.

Nanohawk

Zoals de naam al doet vermoeden is de Nanohawk klein van formaat en is met zijn 65 mm diagonale doorsnede letterlijk het kleine broertje van de populaire Tinyhawk. Laat nu het ‘Winter Whoop’-seizoen maar beginnen!

Indoor

De Emax Nanohawk valt in de categorie ‘Tiny Whoop’ drones en is bij uitstek geschikt voor indoor vluchten. Dankzij de propeller guards worden de propellers beschermd tijdens een mogelijke botsing met een object.

Inclusief accu

De drone wordt geleverd inclusief 300mAh 4.35V HV 80C 1S LiPo accu. In tegenstelling tot de Tinyhawk-serie maakt de Nanohawk gebruik van een andere connector om de accu te verbinden met drone. Waar de Tinyhawk drones gebruik maken van JST 2.0 connectoren, maakt de Nanohawk gebruik van een GNB27 connector. De GNB 27 plug is gemakkelijker vast te pakken en blijft minder stug zitten waardoor het verwisselen van de accu een stuk prettiger is geworden.

FPV

De Nanohawk is uitgerust met een FPV camera, namelijk de Runcam Nano 3. Ook beschikt de Nanohawk over een interne 5.8GHz videozender zodat de beelden draadloos kunnen worden bekeken via een FPV bril of monitor.

FrSky ontvanger

De drone is voorzien van een FrSky D8 ontvanger, waardoor de drone uit de doos te binden is met FrSky D8 compatibele zendmodules.

Nu verkrijgbaar

De Emax Nanohawk ligt vanaf heden al in de winkel en is verkrijgbaar voor 119 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here