Droneshop.nl lanceert nieuwe webshop

0
95

De Nederlandse webshop Droneshop.nl heeft een compleet nieuwe webshop gelanceerd. Hiermee is ook het assortiment flink uitgebreid en is het voor quadcopterpiloten nu nog makkelijker om de juiste producten te vinden.

Assortiment uitgebreid

Droneshop.nl heeft haar assortiment flink uitgebreid. Zo is er nog meer gereedschap toegevoegd waardoor elke (beginnende) quadcopterpiloot alle benodigdheden in de webshop kan vinden. Droneshop.nl heeft haar assortiment onder andere uitgebreid met soldeerproducten van CFH en Griffon en gereedschap van Kinzo en Ethix.

Filterfuncties

Voor de quadcopterpiloten is het zoeken naar onderdelen nu nog makkelijker geworden dankzij de vele filterfuncties. Zo filter je bijvoorbeeld eenvoudig naar het aantal cellen of de capaciteit van een LiPo batterij, de spoed en het formaat van een propeller of de aansluitingen en functies van een flight controller.

Zelfbouw sets

Droneshop.nl maakt het voor beginnende piloten nog makkelijker door verschillende zelfbouw setups aan te bieden. De sets, voor freestyle en racing, zijn in verschillende frame-afmetingen verkrijgbaar en ook voor verschillende budgetten. Hierdoor leg je dus met een simpele druk op de knop een complete zelfbouwkit in je winkelwagen. Wil je liever de quadcopter door de professionals van Droneshop.nl in elkaar laten zetten, dan kan dat ook.

Same Day Delivery

Je quadcopterspullen zijn nu nog sneller in huis dankzij Same Day Delivery. Wanneer je voor 12:00 uur bestelt en kiest voor de optie Avondlevering wordt je bestelling diezelfde avond nog bij je afgeleverd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here