Alex Zamora heeft in zijn geboorteland Spanje meegedaan aan het televisieprogramma Got Talent España (Spain Got Talent). De 10-jarige piloot vloog met zijn quadcopter door de studio en liet het publiek zien hoe goed hij zijn drone kan laten manoeuvreren.

Spanje Got Talent

In het televisieprogramma Spanje Got Talent laten kandidaten hun speciale talent zien aan een jury van vier bekende personen. Zo ook de jonge Alex Zamora die al een tijdje uitkomt voor team XBlades Racing.

Show

Zamora vliegt met zijn quad op hoge snelheid door de studio waar de talentenjacht plaats vindt. Met een gate op het podium en een gate vlak voor de jury is de drone voor iedereen goed zichtbaar.

FatShark FPV videobril

De juryleden krijgen ieder een FatShark FPV videobril aangereikt en kijken daarmee dus live mee vanaf de camera die op de quadcopter gemonteerd is.

Tiny Whoop

Na de freestyle vlucht door de twee gates in de studio, waagt Zamora zich ook nog aan een Tiny Whoop vlucht. De juryleden houden ieder een ronde FPV gate boven hun hoofd waar Zamora zijn kleine quadcopter doorheen laat vliegen.

Naar de volgende ronde

Niet alle juryleden waren even enthousiast over het optreden, maar erkende wel dat Zamora zeker over een uniek talent beschikt. Daarom is hij dan ook door naar de volgende ronde. Wij zijn benieuwd wat de jonge dronepiloot dan voor show gaat opvoeren.

IDRA Utrecht Internationals 2018

Alex Zamora deed vorig jaar ook mee aan een race op Nederlandse bodem. Daar pakte hij met Team NEXXblades Freeflow de winst tijdens IDRA Utrecht Internationals 2018 in de Jaarbeurs Utrecht.

Alex Zamora tijdens IDRA Utrecht Internationals 2018 tijdens Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here