Dit weekend was de Amerikaanse karavaan van de Drone Racing League (DRL) neergestreken in Duitsland voor een spannende dronerace. Twee Nederlanders vlogen ook mee in deze prestigieuze wedstrijd gehouden bij BMW Welt in München.

DRLXBMW

DRL

Het 2018-seizoen van de Drone Racing League (DRL) bestaat uit 18 piloten die racen in verschillende wedstrijden op locaties over de hele wereld. De droneracers vliegen per event drie rondes – Ranking, Halve Finale en finale – om zich te kwalificeren voor het DRL Allianz World Championship 2018 in Saoedi-Arabië.

Dino Joghi (Dino) en Ralph Hogenbirk (Shaggy FPV) in seizoen 3 van Drone Racing League (DRL).

Nederlanders

Voor de eerste keer doen dit jaar ook twee Nederlanders mee in deze toonaangevende droneracing-competetite.
Dino Joghi (Dino) uit Amsterdam en Ralph Hogenbirk (Shaggy FPV) uit Eindhoven hebben de primeur en zijn in dit derde seizoen geselecteerd als DRL piloot. De twee Nederlanders waren dit weekend ook in München, Duitsland om mee te vliegen in de race in BMW Welt.

BMW Welt

De DRL race werd gehouden op zaterdag 28 juli 2018 op de lokatie van BMW Welt in München. In tegenstelling tot de meeste andere DRL wedstrijden kon publiek deze wedstrijd in Duitsland live bijwonen.

ESPN

Dit derde seizoen van DRL is vanaf 6 september 2018 te zien via sportkanaal ESPN. De eerdere twee seizoenen kun je terugkijken via Itunes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here