Dquad heeft een nieuw frame aangekondigd: Dquad Addiction.

Addiction

De Addiction is Dquad’s nieuwste vlaggenschip binnen haar serie met quadcopter frames. Het frame is gemaakt van onderdelen van hoge kwaliteit en speciaal ontworpen voor de veeleisende droneracer.

5.5 inch

De Dquad Addiction is een 5.5 inch frame dat probleemloos allerlei soorten propellers kan dragen, dus ook de 5.1, 5.2 en 5.5 inch propellers, die steeds meer gemaakt worden door propellerfabrikanten.

Electronics

Het frame is compatible met 20×20 mm en 30x30mm flight controllers en biedt ruimte aan een complete ‘stack’. Ook is het frame gemaakt voor de zogenaamde micro-camera’s (19x19mm) en biedt tegelijkertijd bescherming aan de camera bij een mogelijke crash.

2 type armen

De Addiction heeft 2 verschillende type armen, namelijk type 1-4 en type 2-3. Deze aanduidingen refereren naar de motorindicaties in Betaflight. De keuze voor twee verschillende armtypes zorgde ervoor dat er een speciale ruimte kon worden gecreëerd voor bevestiging van het accubandje. Ook is het frame in deze constructie nog beter bestendig tegen onvermijdelijke crashes.

Obsession

Het Addiction frame is de opvolger van het bekende Obsession frame. Het Obsession frame zorgde voor een wereldwijde bekendheid van het merk Dquad. De frames van de Nederlandse fabrikant liggen in vele droneshops verspreid over de hele wereld.

Beschikbaarheid

Naar verwachting zal het nieuwe Dquad Addiction frame in de maand juli 2018 verkrijgbaar zijn bij verschillende online retailers. De adviesprijs van het complete framekit bedraagt 99 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here