Vandaag werd in Den Helder de eerste editie van GameDay georganiseerd. Een dag met aandacht voor allerlei nieuwe spelsoorten en gelukkig ook voor droneracing.

Droneracing racetrack in een dok van een scheepwerf in Den Helder.

GameDay

GameDay vermaakt jongeneren met gaming en probeert hen te enthousiasmeren hun voor fysieke sport en (computer)techniek. Tijdens GameDay is er aandacht voor meer dan 20 moderne sporten als NK tikkertje, NK lasergamen, Bossabal, Droneracen en Crossfit.

Dronerace powered by DronEvents, QuadcoptersEnzo & Droneshop.nl.

Dronerace

Op initiatief van Shawn Schröter en onder leiding van DronEvents werd er vandaag ook een dronerace georganiseerd tijdens GameDay 2018. Verschillende droneracers vlogen vandaag voor de titel en hun deel van de prijzenpot.

Tom Koopmanschap (Mr. Green) in FPV mode.

Racetrack

Vlieg mee met Mitchell Hoek (FPV Biggie M) over de racetrack van GameDay 2018 in Den Helder:

Winnaars

Uiteindelijk bleek Dennis Mennema (DroneDFPV) de snelste van de dag en ging naar huis met de hoofdprijs. Naast eeuwige roem en een bokaal ontving de nummer één ook nog eens 500 euro. Mitchell Hoek (FPV Biggie M) ging er vandoor met de tweede prijs en Pascal Apeldoorn (Puff Daddy FPV) pakte de derde plaats tijdens GameDay 2018.

1. Dennis Mennema (DroneDFPV)
2. Mitchell Hoek (FPV Biggie M)
3. Pascal Apeldoorn (Puff Daddy FPV)

Dennis Mennema (DroneDFPV) en Mitchell Hoek (FPV Biggie M) in pit area tijdens GameDay 2018 in Den Helder.

Dennis Mennema

Dit is niet de eerste keer dat Dennis Mennema (DroneDFPV) een dronerace op zijn naam schrijft. Dit jaar domineert de jonge Fries ook het NK Drone Race. Mennema werd winnaar van de eerste ranking, werd tweede tijdens de tweede ranking én werd onlangs wederom dagwinnaar van de derde ranking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here