Op 26 januari 2019 vindt in Aruba een spectaculaire dronerace wedstrijd plaats.

Aruba Drone Racing

De Aruba Drone Racing wedstrijd wordt voor de derde keer georganiseerd door FPV Aruba. Het Aruba Vacation Park vormt het toneel voor deze spannende dronerace. Deze unieke locatie is een waterpark met verschillende waterglijbanen die onderdeel zullen zijn van de spectaculaire racetrack.

Wedstrijd

Op zaterdag 26 januari 2019 zal begonnen worden met de kwalificatie-rondes om vervolgens via afvalrondes te bepalen wie gekroond wordt als beste droneracer van Aruba.

Prijzen

De beste droneracers uit het Caribisch gebied komen bij elkaar om te strijden voor de titel en prijzengeld. De winnaar gaat naar huis met 500 dollar, nummer 2 wordt beloond met 300 dollar en nummer 3 krijgt 200 dollar.

Livestream

Speciaal voor de thuisblijvers zal er dit keer ook voor de eerste keer een livestream beschikbaar zijn. De livestream zal worden gehost door Vince Irie (Jedeye FPV) die je op de hoogte zal houden van alle details van de race.

Meedoen?

Droneracers uit de hele wereld zijn welkom om deel te nemen aan dit unieke event. Inschrijven kan via e-mail of via de Facebook-pagina van FPV Aruba.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here