Drone

De BETAFPV SMO 4K is uitgebracht samen met een nieuwe drone, de Beta95X V3, die wordt geleverd met een speciale houder voor de camera en rood schuim rond de propellerbeschermers voor extra bescherming die past bij het rode en zwarte thema van de camera.

SMO 4K camera

De camera zelf weeg slechts 60 gram. Het heeft een 4K 60 fps 12 MP-sensor met een groothoeklens, waardoor het een gezichtsveld van 120 graden heeft. De camera werkt met Insta360’s FLowSate-stabilisatie en ondersteunt ook HDR-foto en video. Het neemt ook video op met 100 Mbps.

Insta360 app

De camera werkt met de bijbehorende Insta360 app. Hiermee kun je o.a. opnamemodi, resoluties, beeldsnelheden, het uiterlijk van de beelden en het gezichtsveld van de camera aanpassen. Direct bewerken kan echter niet, daarvoor zul je een PC of Mac moeten gebruiken.

In de doos

In de verpakking vind je naast de camera een extra achterplaat en twee filters, een ND 16 en UV-filter. Onder in de doos vind je de stroom- en besturingskabel, een schroevendraaier en een zakje schroeven met daarin extra schroeven voor de achterplaat en de houder.

Out now


De camera kost $ 239,99 en is momenteel alleen verkrijgbaar in de kleurstelling zwart en rood. We weten niet zeker wanneer de blauwe en zilveren die op de doos wordt weergegeven, beschikbaar zal zijn. Je kunt de camera en de drone nu in de winkel van BetaFPV kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here