Andrzej Krasny (SirCrashaLot) uit Almere heeft de vijfde ranking van het 2018-seizoen van het Nederlands Kampioenschap Drone Race op zijn naam geschreven.

Ranking 5

Op zondag 26 augustus 2018 vond op het terrein van de Deventer Luchtvaart Club de vijfde ranking plaats van NK Drone Race 2018.

Ranking 5 van NK Drone Race 2018 bij de Deventer Luchtvaart Club in Olst.

Weer

Aanvankelijk zou ranking 5 plaats vinden op zaterdag, maar vanwege de slechte weersvoorspellingen werd de wedstrijd doorgeschoven naar zondag. Dit bleek een uitstekende keuze, want de weergoden waren gunstig gezind wat resulteerde in een heerlijk dronerace-dag.

Wedstrijd

De beste droneracers van Nederland hadden zich verzameld om te strijden voor punten voor het 2018-klassement. Na de kwalificatierondes in de ochtend werd het ‘s middags tijd voor een bikkelharde afvalrace. Uiteindelijk wisten de snelste piloten een plek in de finale te veroveren.

Winnaars

De winnaars van Ranking 5 van NK Drone Race 2018:

1. Andrzej Krasny (SirCrashaLot)
2. Nick Boon (Nick B)
3. Tom Koopmanschap (Mr. Green)

Volgende ranking

De volgende rankingwedstrijd – ranking #6 – van het Nederlands Kampioenschap vindt plaats op zaterdag 1 september 2018 bij Luchtvaartclub Emmeloord. Inschrijven kan via de website van NK Drone Race en bezoekers zijn van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here